maanantai 30. toukokuuta 2022

Haastekoonti: YA -spefi-bingo

Haasteaika: 1.1. - 31.5.2022


Vuoden ensimmäisen puoliskon ajan Instagramissa pyörinyt YA -spefi-bingo -lukuhaaste on minun osaltani suoritettu. Kiitos hauskasta haasteesta, @kuudennenkerroksenkirjat, @lukujumi ja @neriumblack!

Sain luettua yhden bingorivin, mikä olikin tavoitteeni tähän haasteeseen. Eli hyvin meni! Lisäksi luin muutaman muunkin kirjan, jotka eivät kuitenkaan saaneet aikaan toista bingoa.

Haaste oli hauska ja ennen kaikkea se sai minut lukemaan muutaman sellaisen kirjan, joka oli juminut lukulistallani parhaimmillaan jo vuosien ajan. Yllätyin siitä, että luin suurimman osan haasteen kirjoista englanniksi. Tuntuu siltä, olen lukenut viimeisen vuoden tai pari lähinnä suomeksi, mutta nyt tuo englantihana aukesi uudelleen.

Luetuista suosikkini oli Margaret Rogersonin Kirjojen tytär, jossa oli sellaista seikkailuhenkeä, jota juuri sillä hetkellä kaipasin. Darcie Little Badgerin Elatsoe puolestaan oli kiva lukukokemus erityisesti sen vuoksi, että se perustui lipan-apassien kulttuuriin eli minulle aivan uuteen asiaan. 


Luetut kirjat:

Bingo:

Kirjassa ollaan avaruudessa: Gideon Marcus: Kitra
Kirjan kannessa on eläin: Darcie Little Badger: Elatsoe
Ihana, ärsyttävä tai samaistuttava hahmo: Margaret Rogerson: Kirjojen tytär
Kotimainen kirja: Anne Leinonen: Noitakirja
Maaginen maailma: Anne Leinonen: Kirjanoita

Muut:

Lue kirja toisella kielellä: Yangsze Choo: The Ghost Bride
Kirjassa ollaan koulussa: Julie Murphy: Faith: Taking Flight

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti