perjantai 31. heinäkuuta 2015

Heinäkooste

Jee, jotain tuli blogattuakin!


Luettu & blogattu

Enni Mustonen: Emännöitsijä
Ida emännöi topakasti 1900-luvun alun Helsingin taideseurapiireissä. Mukavaa arjen historiaa, mutta Idan kaksikielisyys toteutettiin mielestäni varsin kömpelösti.

Matt Sewell: Pöllöt - yöllisiä ystäviämme ympäri maailman
Maailman söpöin pöllökirja! Oikeasti.

Juan Díaz Canales & Juanjo Guarnido: Blacksad #01-05
John Blacksad, film noir-tyylinen etsivä joka sattuu olemaan myös iso musta kollikissa. Turhan amerikkalaista ja noiria omaan makuuni, mutta upeaa piirrosjälkeä katselee mielellään.

Milja Kaunisto: Piispansormus
Olavin ja Miraclen rakkaustarina päättyy poliittisten juonittelujen maustamana. Pidin todella paljon koko sarjasta ja katkeransuloinen loppu olikin täydellinen sille.


Luettu & bloggaamatta

Taas Deadman Wonderlandia, joka kuukausi kuitenkin tulee uusi osa. Lisäksi ostin ja luin Titaanien sodan kaksi ensimmäistä osaa. Olen senkin sarjan lukenut englanniksi, mutta uteliaisuuttani ostin suomennoksen. Taidanpa ostaa loputkin, käännös ja painosjälki olivat hyviä ja niin on sarjakin.

Kirjoista Marie Lu´n Legend, Mirkka Lappalaisen Jumalan vihan ruoska sekä Sateenkaaren alla. Kaikista on raakilepostaukset valmiina, mutta loppuun asti en ole niitä ehtinyt raapustaa.


Hamassa tulevaisuudessa

Bloggaukset noista kolmesta kirjasta. Tällä hetkellä minulla on kesken kirja Suomen somalit, joka vaikuttaa kiinnostavalta ja vetävästi kirjoitetulta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti