sunnuntai 29. syyskuuta 2024

Haastekoonti: Kesäkirjabingo

Bingoruudukko.


Kesäkirjabingo päättyy nyt syyskuun lopussa ja sain jopa luettua koko bingoruudukon. Kiitos kivasta haasteesta, @merimiesaidinpaivakirja!

Haasteen teemahan oli kesä, mutta joka ruutuun ei ollut pakko lukea kesäistä kirjaa. Paitsi tietenkin jos olit minä, koska eihän teemasta sentään sentään voinut poiketa vuodenajan verran. Eli tein tästä itselleni ehkä hieman vaikeamman kuin olisi ollut tarvetta, mutta onneksi kesäisiä kirjoja riittää.

Hankalin kohta oli mielestäni kesäsade, koska missään takakansitekstissä ei vain voitu ystävällisesti mainita, että tiedoksi lukijalle, tässä kirjassa sitten sataa vettä. Onneksi Kirsi Pehkosen Sydämenasioita Jylhäsalmella -kirjassa satoi ja vielä useampaan kertaan.

Omasta kirjavalikoimastani minua huvittaa edelleen se, että aivan sattumalta kaksi kirjaa sijoittui Palm Springsin kesään. Molempien päähenkilöt olivat vielä toimittajia ja tarinan taustalta löytyi myös koulukiusaamista. Genrenä romantiikkaa totta kai, vaikka toinen yli YA ja toinen aikuisten kirja. 

Kyseessä olivat Catherine Riderin Rakkautta Palm Springsissä ja Emily Henryn Lomalla kaikki on toisin.

Että kaikkea voi lukiessa ja haastetta tehdessä sattua!


Kaikki haasteeseen luetut kirjat:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti