sunnuntai 13. marraskuuta 2016

#30sivuapäivässä (7.-13.11.)

Lukuhaasteen toinen viikko! Tässä vaiheessa voin jo sanoa, että haaste on mitä mainioin lukuinnoittaja. Se, että "joudun" raportoimaan edistymisestani saa minut lukemaan ainakin sen 30 sivua päivässä. On mukavaa ja kasvattaa luonnetta!


7.11. Nyt ei ollut iltavuoron jälkeen fiilistä lukea Teheranin kodeissa, Kairon kaduilla, joten vaihdoin kirjaa. Sämpy: kissan vuosi menikin hetkessä, valokuvateos kun on. Ja niin söpö että! Toki oma kissa on kaikkein söpöin, mutta on se Sämpykin komea karvapallo.

8.11. Jee! Sain nyt viimein luettua tuon Teheranin kodeissa, Kairon kaduilla! 30 sivuakin ylittyi kirkkaasti kun aloitin sivun 160 paikkeilta. Tässä oli sen verran raskaita aiheita (tai no, aihe: naisten asema muslimivaltioissa ja islamissa), että ihan joka hetki tätä ei vain halunnut lukea.

9.11. Aloitin Inkeri Markkulan Kaksi ihmistä minuutissa. Tämä on nököttänyt kirjastolainahyllyssäni jo pitemmän aikaa, joten oli jo aikakin lukea se. Pääsin sivulle 116 asti ennen kuin uni kutsui.

10.11. Kaksi ihmistä minuutissa luettu! Kun pääsin vauhtiin niin en malttanut jättää kesken.

11.11. Aloitin Hugh Howeyn Hiekan. Pääsin jonnekin sivun 60 tienoille ja sitten aloin katsomaan Nenäpäivä-ohjelmaa.

12.11. Oli aika kiire päivä, joten Hiekka eteni sen kolmisenkymmentä sivua juuri ennen nukkumaan menoa.

13.11. Hiekka jatkuu edelleen ja isänpäivävisiittien vuoksi jää myös kesken. Jos saisin tämän luettua huomenna niin hyvä olisi. Huomaan, että olen taas jäljessä blogikirjoituksissa. Jotenkin aina käy niin, että jos vähän lipsahtaa niin alkaa jyrkkä alamäki...

7.-13.11.

4 kommenttia:

 1. Hyvin näyttää sujuvan! Meilläkin haaste on tuonut kivaa puhtia lukemiseen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näköjään kuviteltu yleisö vaikuttaa lukusuoritukseenkin! Onneksi positiivisesti. :)

   Poista
 2. Minäkin olen tehnyt havainnon, että kirjat edistyvät kun niitä lukee - vaikkapa vaan sen 30 sivua päivässä. :D Ihan joka päivä en ole ehtinyt lukemaan, mutta vielä ehtii. Sinulla onkin ollut lukupinossa mukavan erityylisiä kirjoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän se aika yllättävä havainto on, että kirjan alusta pääsee sen loppuun sivuja kääntämällä. :D Yritän tosiaan tehdä koloa kirjastolainapinoon ja sieltä löytyy monenlaista kirjaa.

   Poista