maanantai 21. marraskuuta 2016

#30 sivuapäivässä (14.-20.11.)

Huomaan olevani taas pari kirjaa jäljessä blogikirjoituksista. Helmasyntini: kirjoja tulee luettua, mutta jotenkin en vain saa itseäni kirjoittamaan niistä heti.


14.11. Hugh Howeyn Hiekka on viimeinkin luettu. Parisataa sivua meni kertaheitolla kun päätin viettää lukuillan kissa sylissä ja lämpimän peiton alle käpertyneenä. Nyt pitääkin alkaa miettimään mihin kirjaan seuraavaksi tarttuisi.

15.11. Päädyin Genevieve Cogmanin The Masked Cityyn. Se on jatkoa The Invisible Librarylle ja olin jo unohtanut miten hauska Cogman voikin olla.

"- - You are my friend. You are the person who I trust to watch my back, to fight werewolves for me. To dangle me out of zeppelins. To stand by with a hammer when I'm staking vampires. - -"

(s. 31)

16.11. The Masked City eteni noin 30 sivua ja sama jatkunee huomennakin. Iltavuorot ovat niitä päiviä, jolloin ei tule juuri luettua. Aamupäivällä on aina muuta tekemistä tai nukun pitkään, ja töiden jälkeen mieleni tekee lähinnä nukkua...

17.11. Oikeassa olin. The Masked City, noin 30 sivua, sääli etten jaksa töiden jälkeen enempää. Kirja on kyllä kiinnostava! Mutta sain sentään blogattua Inkeri Markkulan Kaksi ihmistä minuutissa.

18.11. The Masked City on nyt luettu! Ihana kirja ja oli taas ihanaa lukea sohvalla peiton alla ihan ajan kanssa.

19.11. Lueskelin Michael Cunninghamin novellikokoelmaa Villijoutsenet ja muita kertomuksia sivun 50 paikkeille samalla kun katsoin Warcraft-leffaa. Leffa ei onneksi vaatinut sataprosenttista keskittymistä, joten hyvin sujui! Novellit ovat kaikessa ankeudessaankin mielenkiintoisia.

20.11. Villijoutsenet luettu!


14.-20.11.

2 kommenttia:

  1. Huh mitä multitaskaamista katsoa leffaa ja lukea samalla! Ei onnistuisi multa ollenkaan, vaikka leffa ei vaatisikaan keskittymiseltä paljoa. Warcraft-pelisarja on kyllä tuttu, mutta tuota leffaa ei ole tullut katsottua, ja tuskin katsonkaan.
    Tiia

    VastaaPoista
  2. Tuollainen multitaskaaminen onnistuu vain silloin kun elokuvan tai Tv-ohjelman katsominen ei vaadi kokoaikaista keskittymistä. Murhamysteereitä katsoessa ei siis voi lukea! :D

    Et kyllä menetä mitään jos et tuota leffaa katso. Warcraft ei ole minulle millään lailla tuttu (no, sen verran että tiesin sen olevan peli), mutta halusin nähdä miten leffan olennot oli toteutettu. Hyvin, ei siinä mitään, mutta muuten tuo ei kyllä mitään palkintoja voita.

    VastaaPoista