sunnuntai 6. marraskuuta 2016

#30sivuapäivässä (1.-6.11.)

Törmäsin tähän lukuhaasteeseen instassa, ja sielläpä minä siihen päivittäin aion osallistuakin. Viikkokoonti tänne blogiin ei kuitenkaan tunnu yhtään huonolta idealta, joten! Päivitän näitä postauksia sitä mukaa kun luen, mutta julkaisen noin viikon välein. Muuten tulee ihan spambot-olo. Alkuperäisessä haasteessa idea oli ilmeisesti kaunokirjallisuuden lukeminen, mutta päätin laskea mukaan myös tietokirjallisuuden. Aina ei vain ole sellainen fiilis, että haluaisi lukea fiktiota, ja lukemistahan ne tietokirjatkin ovat!


1.11. Tälle päivälle osui Tohtori Moreaun saari, jonka luin kokonaisuudessaan.

2.11. Luin loppuun Uskonsota keittiössä-kirjan, jota oli jäljellä noin 50 sivua.

3.11. Helmetin e-kirjastosta löytyi Brian K. Vaughanin Saga-sarjan viides osa. Se oli vieläpä vapaanakin, joten lukaisin sen iltani ratoksi. Tarkkasilmäiset huomaavat, että en ole vielä tehnyt sitä minkäänlaista postausta. Näin se alamäki alkaa ja aikataulu lipsuu...

4.11. Aloitin Teheranin kodeissa, Kairon kaduilla-kirjan, joka vaikuttaa vallan mielenkiintoiselta.

5.11. Sama kirja jatkuu. Pääsin noin sivulle 90 asti, mutta nyt tuntuu siltä, että huomenna pitää lukea jotain muuta. Etenkin egyptiläisten naisten kertomukset jatkuvasta seksuaalisesta häirinnästä alkoivat suorastaan ahdistaa. Saa nyt nähdä.

6.11. En anna periksi! Nyt olen kirjan sivulla 154. Kyllä tässä vielä päivä tai pari menee, mutta luen tämän jos ei henki mene.


#30sivuapäivässä
1.-6.11.

2 kommenttia:

  1. Itse olen pohtinut että osallistuisin tuohon haasteeseen vähän sovelletusti... Minulla on kesken yksi järkälekirja jota en meinaa saada luettua, joten jos sitä lukisi vähän kerrallaan, niin joskus se valmistuisi. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuohan on oikein hyvä idea! :D Oikeastaan tuo olisi oivallinen taktiikka selättää juuri näitä tiiliskiviä, joita ei muuten tule ehkä edes aloitettua. Täytyypä pitää mielessä!

      Poista