keskiviikko 30. syyskuuta 2015

Syyskooste

Katselin tuossa juuri haastelistojani ja tulin siihen tulokseen, että jos en tee asialle jotain ihan kohta puolin, ne kaikki jäävät saavuttamatta. 50 kategoriaa on jokseenkin mahdotonta suorittaa kokonaan, mutta toisaalta tiesin sen jo kun aloin sitä lukemaankin. Idän pikajunallakaan en taida ehtiä Istanbuliin asti, hyvä jos seuraavalle asemalle...

Sen sijaan Christietä ehdin vielä lukea ja tuolla I Spy-haasteellakin on vielä toivoa. Täytynee valita vähän nopealukuisempia opuksia, jotka täyttävät nimikriteerit. Luulisin, että lasten- ja nuortenkirjallisuus on tässä suureksi avuksi. Joskus sitä vain on mentävä siitä, missä aita on matalin!


Luetut & blogatut

18 vuotta yhtenä Stockmannin palkkaamana etsivänä. Hilpeä muistelmateos, kaikkea ne myymälävarkaat keksivätkin yrittää...

10-vuotias tyttö saa tietää olevansa zombi maailmanlopun jälkeisessä ajassa. Keskiosa oli perus zombijuttua, mutta alku ja loppu upeita.

Suomalainen nainen työntekijänä. Esiäideillämme oli paljon enemmän vaihtoehtoja kuin voisi luulla, juuri sellainen historiallinen tutkimus josta tykkään.

Liv tutustuu poikajoukkoon ja sekaantuu unissa kulkemiseen. Instarakkaus ärsyttää, mutta kirjana hauska ja vetävä.


Luetut & bloggaamattomat

Pieni pino tuossa pöydällä! Voisin asettaa lokakuulle sellaisen pienen tavoitteen, että selviytyisin tuosta pinosta ja pääsisin taas tilanteeseen, jossa pinoa ei kerry (sen kun näkisi...).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti