keskiviikko 2. syyskuuta 2015

Elokooste

Tämä kuukausikin on mennyt vähän niin ja näin lukemisen kanssa muiden kiireiden vuoksi. Kaikki aika tuntui menevän ns. pakollisiin tekemisiin ja välillä jo tuntui, että en ehdi tekemään mitään ihan vain sen vuoksi, että se olisi mukavaa. Toivon, että tilanne tästä tasoittuu kun syksy alkaa ja suurimmat stressin aiheet on nyt ratkaistu, minä nimittäin kaipaan antaumuksella lukemista ja siitä kirjoittamista!

Kirjankansibingo päättyi 15.8. Sain luettua yhden bingorivin ja muutaman ylimääräisen. Haaste oli helppo ja todella hauska, pidin siitä oikein paljon ja ihan harmittaa etten saanut luettua enempää. Ehkä sitten seuraavalla kerralla kun vastaava haaste osuu silmään.


Luettu & blogattu

Marie Lu: Legend
Superrikollinen vs. supersotilas dystopia-Tasavallassa. Kelpo kirja nuorten dystopiameressä, tykkäsin erityisesti Junesta, joka sai olla aktiivinen ja fiksu toimintasankari.

Mirkka Lappalainen: Jumalan vihan ruoska: suuri nälänhätä Suomessa 1695-1697
Noin 30% Suomen asukkaista kuoli suuren nälänhädän aikaan. Perusteellinen tutkimus aiheesta ja hyvä, sujuva luettava.


Luettu & bloggaamatta

Kaari Utrion Paperiprinssi ja Tiina Miettisen Piikojen valtakunta. Nyt en kyllä lupaa kirjoittavaa näistä, vaikka kovasti sitä suunnittelenkin. Hyvät blogisuunnitelmani tuntuvat aina kariutuvan...

4 kommenttia:

 1. Kiva idea tämä kuukausikooste. Pitäsköhän itsekin harkita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla on tapana kirjoittaa tätä luonnoksena sitä mukaa kun luen kirjoja, eli tästä ei paljon ylimääräistä vaivaa ole. :) Blogien lukijana tykkään näistä siksi, että joskus joku juttu kivasta kirjasta voi mennä ohi ja sen huomaa sitten kun vilkaisee koostetta.

   Poista
 2. Minulla lopahti kesän ajaksi koosteiden kirjoitteluinto, mutta koetan taas syksyllä tsempata niiden kanssa. Koosteita on kiva lukea, ja tuohan onkin hyvä idea kirjoittaa sitä luonnokseen pikku hiljaa. Legend on minullakin hyllyssä. Pitäisi ottaa lukuun vihdoin ja viimein, kun sitä on kehuttu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla jäisi koosteet kirjoittamatta jos en tekisi sitä "reaaliajassa". :) Luonnokseen on niin näppärä kirjoittaa samalla kun rustaa varsinaisen tekstin, ja sitten kuun lopussa/alussa se tarvitsee vain julkaista.

   Legend oli tosiaan yllättävän hyvä. Pitäisi vinkata kirjastoon, että hankkisivat jatko-osatkin.

   Poista