torstai 20. kesäkuuta 2024

Haastekoonti: Hus hyllynlämmittäjät

Bingoruudukko.

Kirjagramin puolella haastettiin alkuvuodesta lukemaan omia hyllynlämmittäjäkirjoja. Haasteessa oli hauska käänne: ensin valittiin kolme luettavaa kirjaa ja vasta sitten paljastui, että haasteeseen liittyi myös bingoruudukko. Kiitos haasteesta, @merimiesaidinpaivakirja!

En ajatellutkaan saavani koko ruudukkoa täyteen, koska tuohon "ostit kirjasomen innoittamana" -kohtaan minulla ei vain ollut sopivaa kirjaa. Mutta, luin hyllystäni kuitenkin seitsemän kirjaa! 

Tai oikeastaan seitsemän ja puoli. Yksi aluksi valitsemistani kirjoita oli Markus Hotakaisen Onko siellä ketään: avaruuden älyä etsimässä. Yritin lukea sitä, mutta annoin periksi jossain sivu 120 paikkeilla. Kun ei niin ei. Muistaakseni ostin kirjan joskus Helsingin tai Turun kirjamessuilta ja selvästi kyseessä oli harvinainen hutiostos.

Luettujen kirjojen kohtalot olivat seuraavat:

Omaan hyllyyni jäivät:


Lahjoitin kirjastoon:

Markus Hotakainen: Onko siellä ketään: avaruuden älyä etsimässä

4 kommenttia:

 1. Munkin pitäis kyllä tähän haasteeseen osallistua. Argh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tsemppiä! Mulla jäi vielä saman verran lukemattomia... Tilanne vois toki olla huonompikin. :D

   Poista
 2. Kiva haaste. Olisin voinut osallistua, mutta en seuraa Kirjagramia. Ehkä pitäisi. Omia kirjoja on kyllä tullut luettua nyt kesälläkin. Tänä vuonna 7 omaa kirjaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjagramista bongaa välillä tosi hauskoja haasteita! :D Mulla on jokin kynnys tarttua oman hyllyn kirjoihin ja tämä antoi mukavasti vauhtia siihen.

   Poista