torstai 30. kesäkuuta 2016

Kesäkooste

Hairahduinpa mukaan Lukutoukan kulttuuriblogin kesäbingo haasteeseen! Luulisin saavani bingottua ainakin yhden rivin, toivottavasti enemmänkin. Viimekesäinen kirjabingo oli kiva, joten oikeastaan kaipasinkin sellaista tällekin kesälle.


Luetut & blogatut

Enni Mustonen: Ruokarouva
Leskirouva Ida Eriksson palaa sotaisaan Suomeen. Mukavaa arjen kuvausta, onneksi inhokki kieliongelmani oli suurimmaksi osaksi poissa.

Charlaine Harris: Salaisuuksia haudan takaa
Harperin kadonneen isosiskon tapaus selviää viimeinkin. Ihan hömppää, edellinen osa oli parempi.

Susan Ee: Angelfall
Penryn ja lopun aikojen enkelit. Parempaa nuorten dystopiaa ainakin ensimmäisen osan perusteella, pidin paljon Penrynistä.

Ina Westman: Syliin
Rönsyilevä tarina äitiydestä ja lapsenkaipuusta. Kaunis ja koukuttava kerronta, upposi vaikkei aihe sinänsä ole omaa elämää koskettava.

Edge of Tomorrow & All You Need Is Kill
Päiväni murmelina Starship Troopersin tunnelmissa. Sarjakuvat ja niihin perustuva elokuva, yllättäen loput olivat ihan erilaiset.

Robin Stevens: Murder Most Unladylike
Murha tyttöjen sisäoppilaitoksessa vuonna 1934. Viehättävän vanhanaikainen miljöö, nuoret etsivätkään eivät ärsyttäneet ollenkaan.

2 kommenttia:

  1. Kiva kesälista :) Ruokarouvaa suosittelen :)

    VastaaPoista
  2. Onko tuo Ruokarouva minkä kirjojen jatko-osa? Luin sen jonku Piikatyttö, se oli ihan kiva kirja, mutta en sitten silti ole tullut tarttuneeksi jatko-osiin.

    VastaaPoista