keskiviikko 22. huhtikuuta 2015

Ruth Smythers: Seksivinkkejä aviomiehille ja vaimoille vuodelta 1894

Ruth Smythers: Seksivinkkejä aviomiehille ja
vaimoille vuodelta 1894
62 s.
Savukeidas 2015
Kirjastosta

Hahaa, nyt löytyi kevään hulvattomin tietokirja! Pikkuruinen (korkeutta 12 cm., mittasin juuri) opus sai sekä minut että työkaverini nauraa räkättämään ääneen. Toivottavasti oven takana ei ollut kovin montaa ulkopuolista ihmistä kuuntelemassa kun parhaita kohtia luettiin ääneen.

ANNA VÄHÄN,
ANNA HARVOIN, 
JA MIKÄ TÄRKEINTÄ,
ANNA VASTAHAKOISESTI.

Muutoin säädyllinen avioliitto saattaa muuttua seksuaalisen himon orgioiksi.

(s. 27-19)

Kirjan tarkoituksena ei siis suinkaan ole opastaa vastavihittyjä aviovuoteen saloihin, vaan antaa nuorikoille keinot välttää tätä onnetonta tapahtumaa. Jos kaikki keinot pettävät ja seksiä ei voi enää estää, sitä on harrastettava vain täydellisessä pimeydessä paljastamatta yhtään enempää ihoa kuin on pakko.

Uteliaisuuden riivaamana laitoin kirjailijan nimen googleen, ja kyllä minä niin mieleni pahoitin kun kävi ilmi ettei opasta oikeasti olekaan kirjoittanut Arcadian metodistikirkon pastori L. D. Smythersin rakas vaimo! No ei sentään, kyllähän sen arvasi. Mielikuvani hurskaasta ja estoisesta pastorinrouvasta pyöreät lasit nenällään kirjoittamassa seksivinkkejä oli kuitenkin niin hauska, että taidanpa pitäytyä siinä kaikesta huolimatta.

Suosittelen kaikille (aikuisille)! Tämä olisi itse asiassa vallan mainio häälahja jos joku huumorintajuinen pariskunta on menossa naimisiin.


Haasteet: 50 kategoriaa - 5. a book with a number in the title || I Spy - 16. family member

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti