keskiviikko 22. huhtikuuta 2015

Lukumaraton lauantaina (ehkä mahdollisesti kenties)Se on taas se aika vuodesta. Nimittäin Dewey's Read-a-Thon. Globaalia maratonia luetaan sekä huhti- että lokakuussa, ja mikäs kuukausi se nyt onkaan?

Olen joskus osallistunut tähän ihan omaksi ilokseni erikseen ilmoittautumatta. Nyt voisi sitten lähteä mukaan ihan blogin kanssa. En tosin ole koskaan noudattanut haasteen tunteja pilkulleen, koska en ole ikinä niin virkeä, että aloittaisin lukemisen yöllä kolmelta. Kauhistuttaa ajatuskin.

En vielä lupaa itselleni mitään, koska lauantaihin on vielä aikaa ja muita suunnitelmia voi ilmetä. Mutta pitänee alustavasti ottaa kirjastosta mukaan pino erilaisia ohuehkoja tai ainakin nopealukuisia kirjoja. Maraton on aina hauskempi, jos saan luettua useamman kirjan enkä aherra yhden tylsän ja/tai tiiliskiven kimpussa koko päivää. Viimeinen noin viikko on mennyt ihan muissa hommissa kuin lukiessa, joten tässäpä olisi tilaisuus nousta taas ponin selkään. Ja nythän on sopivasti lukuviikkokin!

2 kommenttia:

  1. Hauskaa lukumaratonia, jos siihen päädyt! Toivottavasti ehdit pitää kunnon lukupäivän jossain vaiheessa, ainakin minulle se antoi potkua lukemiseen :) Minäkin suosin nopealukuisia kirjoja, en tohdi tahkota samaa kirjaa vuorokauden ympäri. Samalla saa sekä fiiliksen edistymisestä että runsaasti ajatuksia siitä, miten samana päivänä luetut kirjat suhteutuvat toisiinsa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuopas onkin hyvä idea. Jos en nyt joudakaan lukemaan maratonia, varaan kyllä jonkin toisen päivän sitä varten. :) Nimenomaan tuo edistymisen tunne on minullakin mielessä. Se on niin piristävää kun luettavat-pino madaltuu ja luetut-pino kasvaa.

      Poista