sunnuntai 26. huhtikuuta 2015

Lukumaratonin kooste

Lukumaratonin luetut

Sepäs oli hauskaa! Tällä kertaa luetuiksi tulivat:

Agatha Christie: Hercule Poirot ja huvimajan arvoitus (200 s.)
Mervi Heikkilä: Louhen liitto (149 s.)
Tove Jansson: Kesäkirja (143 s.)
Timo Parvela: Tuliterä (50 s., jäi kesken)
Megan Whalen Turner: The Thief (235 s.)

Yhteensä neljä kirjaa ja viides, jossa pääsin vasta alkuun. Sivuja tuli luettua hauskasti 777. Periaatteessa olisin kyllä ehtinyt lukea paljon enemmänkin jos olisin lukenut koko ajan, mutta en viitsinyt kiristää pipoa liiaksi. Mukavaahan tämän oli tarkoitus olla ja niin olikin. Kaikista luetuista kirjoista tulee omat postauksensa jahka joudan kirjoittamaan ne.

Hauska pieni sivujuoni olivat lukumaratonin viralliset minihaasteet. Osallistuin kolmeen: Classic Words of Wisdom (itselle merkittävä lainaus klassikkokirjasta), Seasons in Four Covers (vuodenaikoja kuvaavat kansikuvat) ja Treasure Hunt (kansista piti löytyä puu, lunta ja ase).

Osallistun varmasti uudelleen lokakuussa kun on seuraavan Dewey's Read-a-Thonin aika, mutta voi olla, että maratoonaan yksinäni kesällä sopivana päivänä. Jos ei sitten suunnitteilla ole kirjablogien yhteistä kesämaratonia? Hauska ajatus sekin olisi. Suunnittelin näin alustavasti, että oli seuraava maraton mikä hyvänsä, voisin lukea vain omia lukemattomia kirjojani. Niitä on kertynyt turhan paljon ja tunnen melkein syyllisyyttä kun katson kirjahyllyäni. Siellä ne lukemattomat odottavat...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti