perjantai 15. toukokuuta 2015

kirjankansibingo

Kirjakaapin kummitus-blogissa kehiteltiin hauska kesähaaste, joka on aivan täydellinen tällaiselle kansikriitikolle. :DEi muuta kuin ruksia ruutuun kun kansi vastaa annettua kriteeriä. Juuri nyt minulla on kesken Jussi Siirilän hauska Barrikadikesä, joka sopisi useampaankin ruutuun. Pitää vähän miettiä mihin sen laitan. Kyllä se on vähintään yksi bingo saatava kolmen kuukauden aikana!

6 kommenttia:

 1. Tämä on täydellinen kesähaaste, vaikken edes ole mikään kansikriitikko tai -intoilija. :) Tästä saa aivan uutta intoa kansien bongailuun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä voi käydä vielä niinkin "kauheasti", että valitsee kirjan kannen perusteella. :) Minä olen vähän turhankin nipo kansikuvien suhteen. En vain voi mitään sille, että minusta kannen pitää olla sekä kiinnostava että jollakin tavalla kirjan sisältöä vastaava.

   Poista
  2. Minä taas en osaa valita kannen perusteella, ja se olisi yksi kirjan vuoden haasteen kirjoista.

   Poista
  3. Serentis, en minäkään loppujen lopuksi valitse kirjaa kovin usein kannen perusteella. Täytyy se takakansi ainakin lukaista ennen kuin otan kirjan luettavaksi. Sen sijaan valitettavan moni hyvä kirja jää varmasti lukematta siksi, että en edes viitsi vilkaista takakantta kun kansi on niin tylsä, outo tai suorastaan vastenmielinen.

   Poista
 2. Voi kuinka kivaa, kun innostuit bingohaasteesta. Se on tosiaan ensimmäinen julkistamani haaste, ja kovasti jännitin, innostuuko kukaan osallistumaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Johan näin hauskaan haasteeseen löytyy osallistujia! :)

   Poista