keskiviikko 8. helmikuuta 2017

Haastekoonti: Kirjavat kissat-lukuhaaste

Kirjavat kissat-lukuhaaste
8.8.2016-8.2.2017

Viime elokuussa kansainvälisenä kissojen päivänä Katvealue-blogi haastoi lukemaan kissa-aiheista kirjallisuutta. Samalla haastettiin tukemaan kodittomien kissojen hyväksi tehtävää työtä. Vannoutuneen kissojen ystävänä ja tälläkin hetkellä pienen tassun alla olevana haasteeseen oli pakko osallistua. 

Harmittelen kyllä hieman sitä etten saanut luettua kuin kolme kirjaa, mutta onhan se kuitenkin enemmän kuin ei yhtään. 

1. Riikka Hedman: Sämpy: kissan vuosi
2. James Herriot: Elämäni kissat
3. Takashi Hiraide: Kissavieras

Siitä tärkeämmästä osuudesta eli kissojen puolesta tehdyn työn tukemisesta suoriuduin ilomielin. Kotipaikkakunnallani oli ennen joulua kaksi lemmikinruoka/tarvikekeräystä, toinen löytöeläinkodille ja toinen vähävaraisten perheiden lemmikeille. Oivallisia kohteita molemmat, eläinhoitola jo ennestään tuttu. Kun vein omat ostokseni keräspisteeseen ilahduin suunnattomasti siitä, miten paljon tavaraa kummassakin laatikossa jo oli. 

Näin ohimennen voisin vinkata, että jos teillä ikinä on menossa roskiin lakanoita tai pyyhkeitä, kysäiskää huolisiko paikkakuntanne löytöeläinkoti ne. Useimmat ottavat ne mielellään vastaan löytöeläinten käyttöön. Eipähän mene hukkaan nekään reikäiset lakanat ja pyyhkeet!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti