sunnuntai 1. huhtikuuta 2018

Maaliskooste

Olipas hidas lukukuukausi! Syyllinen löytyy alta, tuo Janet Evanovichin kirja tappoi tehokkaasti lukuhalut pitkäksi aikaa. Nyt olen pääsiäislomalla ja lukemaan en ole siksi ennättänyt, mutta eiköhän lukeminen ala taas kotiinpaluun myötä sujua.


Luettu & blogattu

Minna Eväsoja: Shoshin - aloittelijan mieli
Japanilaista filosofointia. Upea kuvitus, japanilaisia käsitteitä avattiin pintaraapaisun verran.


Luettu & bloggaamatta

#01: Janet Evanovich: Turbo Twenty-Three

Tämä jäi bloggaamatta, koska tästä ei ollut sen suurempaa sanottavaa. Samaa tuttua popcornhömppää, mutta taso on mielestäni laskenut entisestään.

Etenkin minua häiritsi se, miten typeräksi Lula on muuttunut ajan kuluessa. Ei hänellä koskaan muodollista koulutusta tai laajaa kirjatietoutta ollut, mutta ei hän silti ollut tyhmä sarjan alkupään kirjoissa. Nyt hän on vain parodia itsestään, se koominen sivuhahmo, jolle ei enää nauruja irtoa.

Kirja myös aiheutti minulle melkein koko kuukauden kestävän lukujumin, joten en muistele sitä sen suuremmalla lämmöllä. Helmet-lukuhaasteeseen sentään nappasin kohdan 34. kirjassa syntyy tai luodaan jotain uutta (Lulan myötähäpeää aiheuttaneet tosi-TV-jaksot).


#02: Sarah Andersen: Aikuisuus on myytti: "Sarah's Scribbles" -kokoelma

Hauska sarjakuvakirja, mutta taidan jo olla ihan hitusen liikaa se myyttinen aikuinen tälle. Suurin osa huumorista upposi, mutta osa stripeistä oli selkeästi tarkoitettu nuoremmille aikuisille ja opiskelijoille. Silti, lukemisen arvoinen!

Yksi piste lisää Sarjakuvahaasteeseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti