lauantai 15. elokuuta 2015

kirjankansibingon lopputulema


Kaikki hauska loppuu aikanaan, niin myös tämä haaste. Tykkäsin tästä todella paljon! Osallistumiseen ei vaadittu mitään erityistä, mitä nyt piti vilkaista luetun kirjan kantta ja katsoa sopiko se mihinkään bingoruutuun. Kaikki omani eivät sopineet mihinkään enkä laskenut mukaan sarjakuva-albumeita vaikka olisin ehkä voinutkin. En myöskään valinnut luettavia kirjoja bingo mielessäni, mutta sainpas siltikin luettua yhden bingorivin!

Bingoruudukkoon päätyivät nämä kirjat ja bingo muodostui *:llä merkatuista:


Piirroskuva - Jussi Siirilä: Barrikadikesä
*Rakennus - Milja Kaunisto: Synnintekijä
*Kengät - Cheryl Strayed: Villi vaellus
*Nainen - Kyung-sook Shin: Pidä huolta äidistä
Punainen - Tupa ryskyi, parret paukkui: Suomen kansan rivot runot
Keltainen - Jussi Siirilä: Sekaisin Kreikasta
*Eläin - Jussi Katajala: Korpin silmät kaiken näkevät ja muita yöpuolen tarinoita
*Fiktiivinen hahmo - Enni Mustonen: Emännöitsijä
Abstrakti kuvio - Marie Lu: Legend

Yllärisuosikiksi nousi loppujen lopuksi eteläkorealaisen Kyung-sook Shinin Pidä huolta äidistä. Surullisen kaunis tarina, suosittelen!

Mukava ja helppo haaste, jonka suorittaisin mielellään uudelleenkin. Kiitoksia Kirjakaapin kummitukselle haasteen järjestämisestä!

8 kommenttia:

 1. Minäkin tykkäsin tästä haasteesta kovasti. Koska kuuntelen enimmäkseen äänikirjoja, minun bingooni kuului myös googlettaa ja selailla kansikuvia ja se oliki yllättävän hauskaa.

  VastaaPoista
 2. Minäkin tykkäsin tästä haasteesta kovasti. Koska kuuntelen enimmäkseen äänikirjoja, minun bingooni kuului myös googlettaa ja selailla kansikuvia ja se oliki yllättävän hauskaa.

  VastaaPoista
 3. Onnea bingorivistä!
  Oli tosiaan hauska haaste ja vaikka en kauheasti etukäteen katsellut kirjojen kansia, niin aika monta bingoa silti kertyi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja aika monen ruuden kohdalla kävi niin, että siihen olisi sopinut useampikin luettu kirja. Oli sitten vain pakko valita se yksi.

   Poista
 4. Kirjahilla, kiitos osallistumisesta ja onnittelut bingorivistä! Ja kiitos eteläkorealaisesta kirjavinkistä, se kiinnostaa kovasti.

  VastaaPoista